Lentus Technologies Company Limited

serbisyo ng lentus thailand para sa tin plating nickel plating o iba pang plating, gamit ang electroplating at de-kalidad na makinarya ng plating. Kunin ang buong serbisyo ng plating plating semiconductor parts plating car parts Plating electronic equipment parts o plating other parts Maaari itong i-plated sa dami mula sa isang daang libong piraso hanggang isang milyong piraso bawat araw. Ang kalidad ay ginagarantiyahan sa isang QC system na may higit sa 10 taong karanasan.

เคลือบผิว
ชุบผิว
coating
ชุบ
lentus

Lentus

technologies(Thai)

Perusahaan plating timah terkemuka ing Thailand, plating nikel lan liya-liyane, kanthi penekanan ing bagean kualitas plating kanggo nyukupi spesifikasi pelanggan. Uga nandheske kualitas layanan sing efisien kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sabisa-bisa.
Kita nggunakake mesin canggih lan unik kanggo nutupi komponen semikonduktor. Lan uga berkembang saben dina kanggo entuk kualitas sing dikarepake pelanggan. lan berkembang luwih apik uga. Magbasa pa…

Minangka partner teknologi Kita ngarep-arep kanggo ngowahi bisnis kanggo tuwuh lan njupuk kauntungan saka teknologi dhuwur. Kita bakal mbangun dhasar teknologi kanggo sampeyan lan tuwuh karo sampeyan.

Yayasan Bisnis Teknologi Elektronik
Pungkasan, kita ngembangake teknologi kanggo nanggapi mung owah-owahan konstan.
Niat kita wis owah saka solusi kreatif dadi solusi teknologi.
Layanan Kita usaha kanggo tuwuh karo para pelanggan kanthi terus-terusan nguatake lan nyetabilake basis teknologi. Magbasa pa…

Visi lan Kebijakan
We minangka pimpinan ing layanan lapisan semikonduktor. elektronik.

Layanan

Nangunguna sa independiyenteng tagapagbigay ng serbisyo
surface processing technology para sa mga bahagi ng Semiconductor at coating
Lead frame, electronics ( plated surface ) at automotive coating ( coating )

Produk Electroplating timah murni

  • Bagian semikonduktor
  • Bagian Elektronika

Mesin Plating

  • Strip kanggo Strip Plating
  • Reel kanggo Reel Plating
  • Plating Barel

Produk Electroplating Cu/Ni

  • Bagian Elektronika
  • Bagian otomotif
เคลืบผิวเหล็ก

Strip kanggo Strip Plating Machine

เคลือบผิวสแตนเลส

Cu / Ni Barrel Plating Machine

เคลือบผิวอัลลอย

Pengukuran Ketebalan X-ray

เคลือบดีบุก

Analisis Lab

เคลือบทองแดง

30x Inspeksi Mikroskop Daya Rendah

เคลือบนิกเกิล

Inspeksi visual

Lentus’s Pelanggan

Sertifikat

lentus

KENAPA PILIH KAMI

Kita nyedhiyakake dhasar teknologi lan tuwuh bareng sampeyan kanggo mbangun kekuwatan teknologi.
Electro plating minangka bisnis kita.

Dhukungan paling cepet

Rega sing bisa dipercaya

Anggota Ahli

Keahlian paling apik

High Quality

Dokumen sing bisa diverifikasi

z

Telepono

tel. (+66) 7401314-5
tel. (+66)968765499
fax.(+66) 7401316

Email

cs@lentusthai.com
nathawat.a@lentusthai.com

Address

24/15-16 Moo 6, Tambon Bangsaothong, Ampur Bangsaothong, Samutprakarn 10540

Contact Us

bagay sa pakikipag-ugnayan

12 + 13 =